Cisco Online Seminar - Cisco Systems

Cisco Virtual Update

Deltag på Cisco Virtual Update tirsdag den 3. september kl. 9.00.


Emnet på denne Cisco Virtual Update er migrering fra VCS til CUCM registrering. Vi fortæller om fordelene ved at have alle sine endpoints registreret på CUCM - hvornår man gør gøre det, og hvornår man skal lade endpoins blive på VCS. Herudover taler vi om deployment modeller, Cisco Call Control Investment Protection Program og license migreringfra VCS-Call til CUCM User.

Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.


Agenda

9.00 Cisco Virtual Update
9.45 Q&A
10.00 Afslutning


Need Help? Report problems or request assistance: Help Desk.


Cisco only privacy policy: You are being invited to attend a Cisco-sponsored event. By providing your contact details, a representative may contact you regarding this event. All personal information will be handled in accordance with Cisco's privacy notice.

Event Summary

  • Event type: Online Event
  • 03-Sep-2013 12:00 AM PST
  • 03-Sep-2013 07:00 GMT
  • Duration: 60 minutes

Who Should Attend

Dette seminar er for Cisco Technical Community, der er Ciscos forum for dig med teknisk indsigt og interesse. Du er velkommen til at videregive invitationen eller medbringe kolleger med interesse for emnet - husk blot tilmelding.

Industry
  • Mid Size / Enterprise Business