Cisco Online Seminar - Cisco Systems

Cisco Virtual Update

Deltag på Cisco Virtual Update tirsdag den 24. september kl. 9.00.


Emnet for denne Cisco Virtual Update er Cisco Collaboration Edge. Collaboration Edge er en samling af nye kant-funktionaliteter for Ciscos Collaboration-løsninger samlet i VCS Expressway. En af de vigtige funktioner i Collaboration Edge er at give VPN-løs adgang for Jabber-klienter og videoendepunkter placeret uden for firewall’en, således at disse opnår samme sæt af faciliteter, som hvis de var placeret inden for firewall’en. Collaboration Edge er også en nøglekomponent i en række integrationsscenarier som f.eks. Consumer-to-Business video og TelePrecense-WebEx integration. På denne Cisco Virtual Update får du overblik over de forskellige funktioner, implementering, licensering mm.

Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.


Agenda

"9.00 Cisco Virtual Update
9.45 Q&A
10.00 Afslutning"


Need Help? Report problems or request assistance: Help Desk.


Cisco only privacy policy: You are being invited to attend a Cisco-sponsored event. By providing your contact details, a representative may contact you regarding this event. All personal information will be handled in accordance with Cisco's privacy notice.

Event Summary

  • Event type: Online Event
  • 24-Sep-2013 12:00 AM PST
  • 24-Sep-2013 07:00 GMT
  • Duration: 60 minutes

Who Should Attend

Dette seminar er for Cisco Technical Community, der er Ciscos forum for dig med teknisk indsigt og interesse. Du er velkommen til at videregive invitationen eller medbringe kolleger med interesse for emnet - husk blot tilmelding.

Industry
  • Mid Size / Enterprise Business