Cisco Online Seminar - Cisco Systems

Cisco Virtual Update

Deltag på Cisco Virtual Update onsdag den 11. december kl. 9.00.


Cisco Identity Services Engine 1.2 er en stor release, som indeholder mange nye features. Som en af de primære nye funktionaliteter integrerer Cisco ISE 1.2 med de førende MDM produkter i markedet, hvilket gør det muligt at håndhæve netværkspolitikker baseret på information fra MDM løsninger.
På denne Cisco Virtual Update gennemgår vi de nye features i ISE 1.2 samt laver en demo af MDM integration.

Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.


Agenda

9.00 Cisco Virtual Update
9.45 Q&A
10.00 Afslutning


Need Help? Report problems or request assistance: Help Desk.


Cisco only privacy policy: You are being invited to attend a Cisco-sponsored event. By providing your contact details, a representative may contact you regarding this event. All personal information will be handled in accordance with Cisco's privacy notice.

Event Summary

  • Event type: Online Event
  • 11-Dec-2013 12:00 AM PST
  • 11-Dec-2013 08:00 GMT
  • Duration: 60 minutes

Who Should Attend

Dette seminar er for Cisco Technical Community, der er Ciscos forum for dig med teknisk indsigt og interesse. Du er velkommen til at videregive invitationen eller medbringe kolleger med interesse for emnet - husk blot tilmelding.

Industry
  • Mid Size / Enterprise Business