Cisco Online Seminar - Cisco Systems

Cisco Virtual Update

Deltag på Cisco Virtual Update tirsdag den 14. januar kl. 9.00.


På denne Cisco Virtual Update præsenterer vi nyhederne i Cisco WebEx Conferencing løsningerne. Vi gennemgår bl.a. de nye funktioner i WebEx SaaS (cloud) applikationerne og Cisco WebEx Meeting Server (CWMS), en netværksbaseret (on-prem) tale-, video- og webkonference løsning.
CWMS 2.0 forventes at komme på markedet i slutningen af 2013 med spændende funktioner som f.eks. personligt konferencenummer, som let kan benyttes, når behovet blot er en telefonkonference med eksterne deltagere.
Afslutningsvis kommer vi omkring roadmap for kommende release.

Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.


Agenda

9.00 Cisco Virtual Update
9.45 Q&A
10.00 Afslutning


Need Help? Report problems or request assistance: Help Desk.


Cisco only privacy policy: You are being invited to attend a Cisco-sponsored event. By providing your contact details, a representative may contact you regarding this event. All personal information will be handled in accordance with Cisco's privacy notice.

Event Summary

  • Event type: Online Event
  • 14-Jan-2014 12:00 AM PST
  • 14-Jan-2014 08:00 GMT
  • Duration: 60 minutes

Who Should Attend

Dette seminar er for Cisco Technical Community, der er Ciscos forum for dig med teknisk indsigt og interesse. Du er velkommen til at videregive invitationen eller medbringe kolleger med interesse for emnet - husk blot tilmelding.

Industry
  • Mid Size / Enterprise Business